Hyttetomter på Høyset Panorama, og Vaset-området

Hyttetomtene på Høyset ligger i idylliske Vaset i Vestre Slidre kommune i Valdres, 200 km fra Oslo og 18 km fra bygdebyen Fagernes. 

Vasetområdet ligger i naturskjønne omgivelser ved Vasetvatnet i Valdres med majestetiske Jotunheimen i bakgrunnen. Vaset er et spennende og attraktivt friluftsområde med gode mulighter for aktiviteter for hele familien. Her finner du stor, allsidig matvarebutikk, Intersport, hyggelige fjell-restauranter, høyfjellshotell, hestesenter, snowpark, leirskole med aktivitetssenter og fantastiske naturområder.

90521302 999549450445525 5266614100946845696 O

Ski

Vaset er en vinterdestinasjon - 120 km med preparerte langrennsløyper er tilknyttet tomtene på Høyset Panorama. Her kan du spenne på deg skiene ved hytteveggen og gå rett ut i løypa! På Vaset er det også ett eget barnevennlig alpinanlegg, og skulle man ønske større utfordringer er toppene i området perfekte for randonee og frikjøring.

Hoyset Vaset Vinter 2020 1

Godt nærmiljø

På Vaset finner du stor, allsidig matvarebutikk, Intersport, hyggelige fjell-restauranter, høyfjellshotell, hestesenter, snowpark, leirskole med aktivitetssenter og fantastiske naturområder.

Hoyset Panorama Vestfjella

Naturperle

Vaset er en naturperle, med seterveger i viddelandskap, høyere topper, trollsk bjørkeskog, fjellvann og med mektige Jotunheimen ruvende i bakgrunnen. Her er alt tilrettelagt for både rekreasjon og spennende aktiviteter.

Sykling Vaset

Sykkelstier og stølsveier

Med sin grense til Stølsvidda er Vaset ett spennende sykkel-område - lett kuperte løyper i et levende kulturlandskap med åpne støler og flott utsikt i naturskjønne omgivelser.

Hoeyset 13 Cf27

Varierte aktivitetsmuligheter

Fiske, fotturer, terrengsykling, langrenn, alpint, randonee og toppturer, ridning, padling, vandring på seterstier, fjellturer - mulighetene er mange. Se mer under aktiviteter i menylinjen.