Hva skjer på Vaset?

Vaset er et aktivt område med muligheter for spennende aktiviteter året rundt. Vi tilbyr et fantastisk turterreng. Vaset er et av Norges mest spennende og attraktive friluftsområder med rike muligheter for varierte fotturer, sykling/terrengsykling, sportsfiske, roing, padling, ridning, kiting, klatring og langrenn/alpint.

Vaset har også et eget flott familievennlig alpinanlegg. Her finner du stor, allsidig butikk, koselige fjellrestauranter, høyfjellshotell, hestesenter og stor leirskole med aktivitetssenter

Alle tomtene er tilknyttet preparert skiløypenett (Vaset-løypene) på ca 120 km. Løypenettet går inntil og gjennom våre områder, som er et av landets tidligste og mest snøsikre steder. Du finner oppdatert prepareringsinfo (via GPS) på www.skisporet.no/vaset.

Les mer her om aktiviteter og hva som skjer på Vaset. 

Ski og løyper

I hele vinterhalvåret kan vi tilby gode snøforhold, der du kan dyrke alt fra harde treningsøkter til påskekos med familien i løypene som går rett utenfor hytteveggen.

Alle oppkjørte løyper
Vasetvatnet rundt
Ålfjellsrunden
Storrunden 20 km

Sykkel

Prøv det varierte terrenget, eller ta med familien på en avslappende sykkeltur i de vakre omgivelsene. Hva med et minnerikt besøk på en av områdets mange støler?

Vasetvatnet rundt
Familierunde Vaset - Nøsen
Stølsviddarunda på sykkel
Store Syndinrunda på sykkel
Vasetvatnet rundt

Turer

Hvis du liker å gå tur, enten bortover eller oppover, er Valdres spekket av gode muligheter. Nyt utsikten fra en av de mange toppene i området med utsikt langt inn i de snøkledde fjellene i Jotunhieimen.

Grønsennknipa
175 snødager i året
Sykkelvei
255 km
Preparerte skiløyper
130 km
Skianlegg innenfor 1 times kjøring
8