AKTIVITETER I OMRÅDET

 

Alle tomtene er tilknyttet preparert skiløypenett (Vaset-løypene) på ca 120 km. Løypenettet går inntil og gjennom våre områder, som er et av landets tidligste og mest snøsikre steder. Du finner oppdatert prepareringsinfo (via GPS) på www.skisporet.no/vaset.

Vi tilbyr et fantastisk turterreng. Vaset er et av Norges mest spennende og attraktive friluftsområder med rike muligheter for varierte fotturer, sykling/terrengsykling, sportsfiske, roing, padling, ridning, kiteing, klatring og langrenn/alpint. Vaset har også et eget flott familievennlig alpinanlegg. Her finner du stor, allsidig butikk, koselige fjellrestauranter, høyfjellshotell, hestesenter og stor leirskole med aktivitetssenter.

 

 

SKI OG LØYPER

I hele vinterhalvåret kan vi tilby gode snøforhold, der du kan dyrke alt fra harde treningsøkter til påskekos med familien i løypene som går rett utenfor hytteveggen.

Turer

Hvis du liker å gå tur, enten bortover eller oppover, er Valdres spekket av gode muligheter. Nyt utsikten fra en av de mange toppene i området med utsikt langt inn i de snøkledde fjellene i Jotunhieimen.

175 SNØDAGER
SYKKELVEI Sykkel255 KM
PREPARERTE SKILØYPER 120 KM
SKIANLEGG INNENFOR 1 TIME KJØRING 8

Minneverdige naturopplevelser med hele familien

Nyt utsikt og skiløyper rett utenfor hyttedøren

Påskekos - slik det skal være

FINN INSPIRASJON MED TURAPP